Προφίλ του τυροκομείου

Η εταιρία παραγωγής  τυροκομικών προϊόντων Τρεμπελής Σταύρος με έδρα την Νάουσα, έχει ως αντικείμενο εργασιών την επεξεργασία αγελαδινού, πρόβειου και γίδινου γάλακτος.

Κύριο στόχο της εταιρείας  αποτελεί  η παραγωγή και διάθεση  προιόντων υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας  την παραδοσιακή τεχνογνωσία  με την σύγχρονη επαγγελματική εκπαίδευση

Χρησιμοποιώντας μόνο γνήσιο ελληνικό γάλα από οικογενειακές φάρμες από την ευρύτερη περιοχή του Βερμίου η εταιρεία  παράγει μια γκάμα τυριών με σκοπό να γνωρίσουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι αληθινές γεύσεις και αρώματα

Οι άνθρωποι

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία  Τρεμπελής προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή  του νομού Ημαθίας, και λειτουργούν  με συνέπεια και πνεύμα ομαδικότητας, έχοντας ως στόχο την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.

Η επάνδρωση της εταιρείας με νέας γενιάς  ανθρώπους, εξειδικευμένα στελέχη, ειδικούς επιστήμονες  σε συνδυασμό πάντα με την  αυστηρή φροντίδα για ποιότητα και έχοντας ως κινητήρια δύναμη την παράδοση του τόπου οδηγούν  την εταιρεία σε συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Ποιοτικός έλεγχος

Η εταιρεία ΤΡΕΜΠΕΛΗΣ τυροκομικά  συγκεντρώνει τη βασική πρώτη ύλη, το αγελαδινό, πρόβειο και γίδινο γάλα από την περιοχή του Βερμίου, διατηρώντας άριστες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους παραγωγούς γάλακτος.

Η εταιρεία εφαρμόζει συστήματα ελέγχου  για τα προιόντα της, τα οποία αναβαθμίζει  και εξελίσει συνεχώς. Εχοντας σαν απόλυτο στόχο την παραγωγή ποιοτικών, υγιών και ασφαλών  τυροκομικών προιόντων έχει αναπτύξει και εφαρμόζει συστημα διαχείρισης  ασφάλειας  τροφίμων  (HACCP) και βρίσκεται στην διαδικασία πιστοποίησης  κατά ISO 22000.